ONZE DIENSTEN

CBA TIEL B.V.
metal-stud-wanden

METALSTUD WANDEN

Metal Stud wanden zijn toepasbaar als niet-dragende binnenwanden in zowel woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. De wanden zijn opgebouwd uit een skelet van licht metalen profielen en (gips)beplating. Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de prestaties worden aangepast aan de bouwfysische eisen.

De systeemopbouw Metal Stud frame en (gips)platen – hebben voor de huidige bouw- en woonnormen een aantal belangrijke voordelen:

  • hoge geluidsisolatie
  • brandwerend
  • snelle, droge montage
  • leidingen in spouw
  • flexibel toepasbaar
  • licht in gewicht
  • stabiel en duurzaam
  • veelzijdig af te werken
eiland

SYSTEEMPLAFONDS

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en plafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond wordt gemaakt (plenum). Deze ruimte kan worden gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Daarnaast speelt een systeemplafond op het gebied van (geluids)isolatie en akoestiek een grote rol. Door middel van de combinatie van systeemplafondprofielen en -platen kan men de verschillende typen en eigenschappen creëren.

Luxe_wanden_PlanEffect_uitgelicht

LUXE WANDEN

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat bedrijven streven naar een gevoel van openheid, terwijl ze tegelijkertijd ook privacy en geluidsisolatie willen waarborgen in hun kantoorruimtes. Glazen systeemwanden maken dit mogelijk. Een glazen wand is een scheidingswand in een ruimte, gemaakt van glas en aluminium of stalen profielen, die een kantoorruimte opdeelt in aparte ruimtes. Vooral in onder meer kantoorruimtes, winkels en vergaderzalen zijn glazen systeemwanden een mooie toevoeging aan de ruimte.

d063d8b7c1471349d2847c26ce4e4d8c_L

METALSTUD PLAFONDS

Het Metalstud plafondsysteem is een handige constructie waarmee eenvoudig verlaagde plafonds gemonteerd kunnen worden. Dit systeem bestaat uit verschillende profielen, afhangers en andere diverse hulpstukken. Deze profielen zullen een aluminium frame vormen waaraan de gipsplaten gemonteerd kunnen worden. Natuurlijk is het mogelijk zowel plafonds met geaccentueerde voegen als vlakke naadloze plafonds te creëren.